Den unge gutten ble syk og måtte innlegges på sykehus. Da gjør læreren hans DETTE!

1118

Hver dag gjør millioner av lærere sitt beste for at våre barn skal få en god utdanning. Mange av dem har stor lidenskap for jobben, og gjør den døgnet rundt. Denne læreren er et utmerket eksempel på akkurat det.

Da dette bildet ble publisert på internett, begynte det raskt å spre seg. Historien bak er nemlig utrolig rørende.

Bildet viser en iransk lærer som besøker en av sine elever på sykehuset. Eleven ble rammet av kreft og måtte legges inn på sykehus. Men for denne læreren var det uaktuelt at gutten skulle gå glipp av viktig lærdom – så han besøkte gutten på sykehuset hver dag, for å gi han den undervisningen han skulle ha.

Eleven ligger på et avskjermet rom, mens læreren sitter på den andre siden av glassveggen. De kommuniserer gjennom en tablet og intercom.

Vi vet ikke noe mer om læreren eller eleven, men bildet av dette øyeblikket har rørt tusenvis av mennesker. Denne mannen er virkelig dedikert til jobben sin, og hylles nå av mennesker fra alle deler av verden.

Del gjerne bildet med vennene dine på Facebook!