20. juli 2024

En gutt blir mobbet for sine utslitte sko. Da gir 13-åringen ham en rød eske!

Den unge tenåringen Shaylnn feiret 13-årsdagen sin da hun gjorde noe som overrasket moren.

I stedet for å bli hjemme og feire, la Shaylynn merke til en gutt som satt alene på gaten like utenfor huset. Den 11 år gamle gutten het Richard, og hadde lenge blitt mobbet for sine gamle sko – sin mors 8 år gamle Nike-sko.

Skoene var slitte og hadde begynt å revne i sømmene, men familien hadde ikke råd til å kjøpe nye sko til gutten. Det eneste Richard ville gjøre var å spille basket, men de andre barna hadde ødelagt ham med sine stygge ord og kommentarer.

Bursdagsbarnet ble så rørt av Richards historie, at hun gikk tilbake til huset sitt, og kom tilbake med en rød eske. Hun ga esken til gutten, og hva han fant inni esken er grunnen til at denne videoen har blitt viral.

[adsense2]

 

 

Se det utrolige øyeblikket nedenfor, som er filmet av Shaylynns stolte mor, Jacuelyn.

«Dette her er et bevis på at jeg har gjort noe riktig,» sier moren.

Se selv i videoen nedenfor, og gjerne del denne rørende historien med vennene dine på Facebook!
[widget id=»text-13″]