13. juli 2024

Mannen hopper inn i den rullende bilen. Det viste seg å redde sjåførens liv!

Plutselig merket 39 år gamle Randy Tompkins at noe var galt. En bil rett foran han svingte og havnet på feil side av veien – og kjørte mot trafikken.

Siden Randys bil var på riktig side av veien, kunne han se den andre sjåføren ved siden av seg – og det var da han merket at noe var veldig galt. Istedet for å holde hendene på rattet, holdt mannen seg på brystet. Det viste seg at han hadde fått et anfall.

Lynrask bestemte Randy seg for å stoppe bilen sin, for å løpe bort til billen som trillet i helt feil retning. Det som skjedde da får hele internett til å applaudere.

Uten å nøle hoppet han inn i passasjersetet og dro i håndbremsen. Mannen var ikke lenger en fare for seg selv eller andre trafikanter.

Etter at Randy fikk stoppet mannen, tok det ikke lang tid før politiet ankom. Bilen hadde nemlig fanget politiets oppmerksomhet litt tidligere, da den kjørte på rødt lys.

Politimannen Sharp hadde ingen anelse om at mannen hadde fått et anfall, og ble sjokkert over Randys heroiske innsats.

«Det skjedde så fort.» sier han til Chicago Tribune. «Det var stort å se en sivil person handle på denne måten for å redde andres liv.»

Sjåføren ble fraktet til sykehuset, hvor han ble til han følte seg bedre. Senere tok han kontakt med Randy for å takke ham – hvem vet hva som hadde skjedd hvis han ikke hadde vært der.

Nedenfor kan du se et videoklipp av den dramatiske hendelsen.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!