13. juli 2024

Mammaen deler et bilde etter å ha født to babyer. Da legger de merke til noe rart med magen hennes!

Stephanie Bruce er en profesjonell løper, som tok seg en fri fra treningen en periode, for å starte en familie. Etter å ha født to sønner 15 måneder fra hverandre, var den veltrente løperens sixpack praktisk talt helt borte.

I tillegg merket Stephanie at det hadde begynt å utvikle seg en dyp grop i magen hennes, nær navlen. Hun sammenligner gropen med Grand Canyon.

Det viste seg at Stephanie hadde fått  diastasis recti – en tilstand der magemuskelveggene sklir fra hverandre under svangerskapet, for å gi barnet mer plass å vokse på.

Men med familien stiftet, bestemte hun seg for å begynne å løpe igjen – men ting var bare ikke som de var. Hun kunne ikke løpe som gjorde før, og hun hadde mange baderoms-relaterte problemer. Hun følte seg ydmyket av kroppen sin.

Likevel ønsket den nybakte moren å inspirere andre kvinner som slet med lignende problemer.

Da hun i en alder av 32 år trente til OL, tok Stephanie til sosiale medier og delte bilder av kroppen sin…Og hun holdt ikke tilbake. Bildene viste en hengende mage, med strekkmerker – og hulrommet ved navlen.

Ikke alle satte pris på Stephanies åpenhet om hvordan hun så ut. Men mengden av negative tilbakemeldinger var ingenting i forhold til de som hyllet henne.

Få med deg Stephanies historie i videoklippet nedenfor.

Del gjerne denne artikkelen med dine venner på Facebook!