Ektemannen skrur av respiratoren til kona som ligger i koma. Da hvisker hun DETTE til ham!

350878

Få vitenskapelige felt har gjort like store fremskritt som medisin de siste tiårene. Legene er i dag i stand til å gi svært nøyaktige diagnoser og helbrede sykdommer som tidligere tilsvarte dødsdommer.

Likevel er det fortsatt langt å gå for å løse alle gåtene. Noen ganger skjer det ting på sykehusene som ingen leger kan forklare. Og det var nøyaktig det som skjedde da 45 år gamle Lyndee Brown Pellettiere-Swapp havnet i dyp koma i februar 2016.

Det begynte med at sønnen hennes, Steve, fant moren bevisstløs hjemme. Han ringte ambulansen umiddelbart, men Lyndee var allerede i koma. I 12 lange dager ventet familien og legene på tegn til liv, men det ingenting skjedde. Men selv fikk hun med seg alt som skjedde rundt henne.

«Jeg husker at en lege åpnet øynene mine og undersøkte meg, og sa at jeg ikke responderte.» sier hun.

Etter å ha sovet med Lyndee på sykehuset i flere dager, tok familien legenes råd – og ble enige om å slå av maskinene som holdt henne i live. En etter en tok familiemedlemmene en siste farvel med henne. Til slutt var det ektemannens tur.

«Du må kjempe. Du kan ikke gi opp.» sa han til sin livløse kvinne.

Og plutselig hørte han Lyndees stemme. Hun åpnet øynene og sa:

«Jeg er en fighter!»

Hele familien ble målløs, og kunne ikke gjøre annet enn å stirre sjokkert på henne.

Lyndee trosset alle prognosene og våknet. I dag ønsker hun å skape bevissthet rundt farene i slike situasjoner, slik at andre ikke slår av maskinene for tidlig. I enkle ord sier hun:

«Bare fordi noen ikke er bevisste, betyr det ikke at de ikke vet hva som foregår. Snakk med dine kjære – de får med seg mer enn du tror.»

Enkelte ting kan ikke forklares, ikke engang av moderne medisin. Lyndee var sterk og ga ikke opp håpet, og som et resultat er hun fortsatt i live og sammen med familien sin i dag.

Hun er nå på bedringens vei, og vi ønsker henne lykke til videre.

Del gjerne den utrolige historien med dine venner på Facebook!