19. juli 2024

Hun tror hun er gravid. Da ser legene på magen hennes og avslører det utenkbare for kjæresten…

Trevion og Joanie traff hverandre på skolen o ble forelsket med en gang. Siden da har paret holdt sammen under årenes løp og fått fire fine jenter sammen.

Jentene, som nå er 20, 17, 10 og 8 år gamle var familiens engler, men Trevion og Joanie kunne tenke seg enda ett barn. Men i 2009 forklarte legene for paret at det dessverre var umulig. Joanie ble diagnostisert med en sykdom som gjorde det umulig for henne å bli gravid – men ellers hadde hun det bra.

Syv år senere sa den samme legen som fortalte Trevion og Joanie at de aldri med skulle få barn, det utrolige. Joanie var nemlig gravid igjen, men det var ikke alt…

tri1

Trevion og Joanie traff hverandre når de var unge og gikk på samme skole. Det slo gnister direkte og snart var de enige om at de ville bli en familie og få barn sammen.

tri2

Sammen fikk baret fire jenter og livet fortsatte. De tenkte kanskje at de ville ha enda ett barn, men var samtidig fornøyde og veldige lykkelige over sin allerede store familie. Men når legene fortalte at Joanie ikke lenger kunne få barn, etter å ha fått en sykdom, ga hun fort opp håpet om enda ett familiemedlem.

tri3

Joanie, som ellers hadde det bra, tok det hele med ro. Hun kjente fortsatt at familien var komplett. Men 7 år senere fortalte den samme legen som fortalte at hun ikke bli gravid, en mildt sagt uventet nyhet. Det var som Joanie mistenkte: hun var gravid igjen.

tri4

Og det var ikke bare det at hun var gravid… Snart oppdaget legene at hun dessuten ventet identiske trillinger! Sjansen å få eneggede trillinger er cirka en av 200 millioner.
Men jo flere barn i magen, desto større risiko for komplikasjoner. Ettersom Joanie var så kort og bar på tre barn, var sjansen at alle skulle overleve liten. Og om barna skulle overleve, var det en risiko at Joanies liv var i fare.

tri5

Familien var først glade, men de potensielle farene gjorde alle veldig urolige.

tri6

Vi en venn fikk familien tak i en klinikk som spesialiserte seg på risikofylte fødsler og det hjalp mye. Guttene Devon, Bryce og Miles ble født tre måneder for tidlig og var så små att Trevion kunne tre sin bryllupsring over deres armer.

tri7

[adsense2]

Heldigvis klarte alle de tre guttene seg og de hentet seg inn igjen etter fødselen, selv om guttene måtte tilbringe 10 uker på sykehuset.
Og 18 måneder etter dette lille mirakelet gikk det bra med familien. Bare se hvor fine de er sammen!

tri8

Under kan du se en reportasje om familien, som mot alle odds fikk oppleve ett mirakel som er vanskelig å sette ord på.

Gratulerer! DEL gjerne denne utrolige historien med vennene dine på Facebook!