Dette paret har vært gjennom et rent helvete flere ganger. Men nå får de ENDELIG drømmen sin oppfylt!

1398

Med 23 år bak seg, har Joey Renick sett døden i øynene flere ganger enn de fleste på hans alder kan forestille seg. Da han var bare 7 år gammel, ble han diagnostisert med leukemi.

3 år senere deltok han på en sommerleir for barn og unge med kreft. Der møtte han Caylee Miller, som var der sammen med sin syke søster. Det var kjærlighet ved første blikk.

«Jeg husker at jeg umiddelbart syntes hun var så søt, og fra det øyeblikket var jeg forelsket.»

Etter sommerleiren holdt Joey og Caylee kontakten – spesielt etter at Caylees søster døde av sykdommen. Men selv om Joey var stormforelsket, fortsatte de å være bare venner. Men når Joey kort tid før sin 18. bursdag fant ut at kreften hans hadde kommet tilbake, satsen han alt og ba med Caylee ut.

«Vi snakket i timevis om emner som ingen av oss hadde snakket om før.» sier den unge mannen.

«Jeg har aldri følt det samme som jeg gjør i hennes selskap.»

I tiden som fulgte, var de på sykehuset stort sett hele tiden, hvor Joey fikk cellegiftbehandling. Det var en stor påkjenning for den unge kjærligheten, men Caylee holdt seg ved Joeys side.

4 år etter det første stevnemøte spurte Joey om Caylee ville gifte seg med han – og hun svarte selvfølgelig ja! Men midt i planleggingen av bryllupet, fikk Joey dårlige nyheter.

Kreften var tilbake, for tredje gang.

«Denne gangen var det annerledes. Jeg har aldri sett ham så syk, og jeg var usikker på om han ville overleve. Jeg var så redd.» sier Caylee.

Etter en ny runde med cellegift, fikk Joey en ryggmargstransplantasjon.

Behandlingen så ut til å fungere, og de fortsatte planleggingen av bryllupet.

«Etter all den vanskelige tiden, sto jeg endelig ved sjøen, klar til å gifte meg med kvinnen i mitt liv.» sier Joey.

Joey og Caylee er klar over at kreften kan komme tilbake når som helst. Frykten ligger alltid i bakhodene deres, men de prøver å fokusere på lykken og gleden hver dag. Fordi når de har hverandre, så er hver dag en gave.

Del gjerne den utrolige historien med vennene dine på Facebook!