23. juni 2024

Barna ble behandlet på samme sykehus. Men 13 år senere skjer det noe helt utrolig!

Noen ganger kan vennskap utvikle seg til noe mer, og kjærlighet som har utgangspunkt i et dypt vennskap er utrolig vakkert. Følelsene kan komme som en stor overraskelse, og forandre liv.

Jakob Jasin og Grace Haddad ble begge født med den samme metabolske sykdommen, «Maple syrupe urine disease», som kan føre til alvorlige hjerneskader hvis den ikke oppdages og behandles i tide.

De møttes for første gang under traumatiske forhold, da de ble behandlet for den samme sykdommen på samme sykehus. Den gangen var de små barn, og begge fikk levertransplantasjoner.

Siden da har familiene deres holdt kontakten, og Jason og Grace møttes hver år på en sommerleir for barn som har gjennomgått transplantasjoner.

Jakob og Grace ble gode venner, men etter hvert kjente de at det hadde utviklet seg til noe mer.

«Gjennom årene ble vi nærmere og nærmere hverandre, men jeg antar at i år blir vi mye nærmere.» sier Grace.

Og Jakob er enig:

«Det var noe under overflaten, og det vokste med tiden. Da tenkte jeg; ‘Okei, her er det noe’.» sier Jakob.

De forteller begge om hvor mye støtte de har funnet i hverandre, og hvor viktig det har vært å ha noen som har vært gjennom det samme.

13 år etter operasjonen, da de møttes for første gang, bestemte de seg for å dra på skoleballet sammen. Graces mor skal kjøre henne fra Maryland til Virginia, slik at datteren kan gå på ballet med Jakob.

Det var en tid da foreldrene var bekymret for at barna deres ikke skulle overleve, så å se at de vokste opp og levde livet var godt for dem.

«Det har vært fantastisk å se at nå, etter 13 år, vokser de og nyter livet.» sier Susan Jasin, Jakobs mor.

Vi ønsker Jakob og Grace alt det beste, og håper at kjærligheten deres fortsetter å vokse seg sterkere.

Del gjerne den utrolige historien med dine venner på Facebook!