23. juni 2024

Ingen i butikken skjønner hvorfor jenta går så rart. Til de ser nærmere og innser det forferdelige!

Selv om de fleste mammaer og pappaer tar godt vare på sine barn, er noen foreldre så forferdelige at de aldri skulle hatt ansvaret for andre mennesker – spesielt ikke barn. Disse skremmende bildene ble tatt av en forbipasserende på en Walmart-butikk i USA.

Men heldigvis var det en kvinne som våget å si ifra.

Erika Burch skulle handle mat på Walmart i Cleveland i Texas, da hun så noe veldig merkelig. En liten jente gikk ved siden av faren sin, men hun gikk veldig rart. Hun lente seg mot ham på en merkelig måte.

Da Erika så nærmere, oppdaget hun til sin store forferdelse at faren holdt jenta i håret.

Hendelsen utspilte seg i september i fjor, og Erika forteller at hun kunne høre at jenta protesterte.

«Hun sa ‘vær så snill, slutt. Det gjør vondt, vær så snill slutt. Jeg lover at jeg ikke skal gjøre det igjen, vær så snill og slipp meg.'» sier Erika.

Erika sa først til pappaen at han skulle slippe jenta. Men da sa han bare at hun ikke hadde noe med det å gjøre. Da tok hun opp kameraet – hun ville ha bevis.

Senere kontaktet hun politiet for å anmelde mannen. Men da hun fortalte politiet om hendelsen, ville de ikke gå videre med anmeldelsen – fordi det ikke var noen bevis. Datteren hadde ingen skader på kroppen, og politiet sa at faren hadde rett til å disiplinere barnet sitt, så lenge han ikke skadet henne.

Men Erika var uenig. Derfor publiserte hun bildene på Facebook, som siden har fått enormt mye oppmerksomhet.

Hendelsen fikk etterhvert oppmerksomhet fra media også, og da ville politiet plutselig ta opp saken igjen. Sosialtjenesten ble også koblet inn for å undersøke om det var snakk om barnemishandling.

Jeg er så glad for at Erik sto på sitt og sørget for at faren ble anmeldt. Slikt gjør man ikke mot et barn!

Hvis du ser et barn som blir behandlet dårlig, ikke nøl med å gripe inn.

Del gjerne denne historien med vennene dine på Facebook!