Gutten ble mobbet under hele skolegangen. 19 år senere står han øye til øye med mobberen!

845

Chad Michael vokste opp i en liten by i Alaska, USA. Under hele skolegangen ble han mobbet så mye at han ble nødt til å flytte fra byen og aldri komme tilbake til barndomsstedet sitt igjen.

Chad Michael ble trakassert daglig, mye på grunn av at han var homofil. Mobberne truet til og med med å drepe ham. Chad Michael flyttet fra staten Alaska til Los Angeles, i håp om et nytt liv – et lykkeligere liv. Men til tross for at han ikke lengre ble mobbet, var fortsatt de vonde følelsene og minnene der.

Chad Michael var overbevist om at han aldri skulle se mobberne igjen. Så dere kan forestille dere hvilket sjokk han fikk da han oppdaget at han hadde fått en melding fra Louis, en av mobberne.

Louis, nå 35 år gammel papirleverandør og familiefar, hadde et spørsmål som gjorde Chad Michael litt forvirret. Chad Michael følte at han måte svare, med fare for å åpne sine gamle sår. Spesielt da Louis ga ham en invitasjon som han ikke kunne motstå.

I videoen nedenfor ser vi hva som skjer når Chad Michael kommer ansikt til ansikt med mannen som mobbet ham – 19 år senere.

[adsense2]

 

Se selv i videoen nedenfor, og gjerne del denne med vennene dine på Facebook!