Den ukjente mannen tok henne på rumpa uten tillatelse. Nå spres bildet av hennes mesterlige hevn!

5242

Til tross for at vi lever i 2017, blir kvinner over hele verden utsatt for seksuell trakassering eller overgrep stadig vekk. Det var akkurat det som skjedde med Krystal Olsen da hun var ute på byen på lørdag.

Når Krystal la merke til at en fremmed mann tok henne på rumpa, ble hun sint. Før gjerningsmannen rakk å reagere, snudde hun seg og tok tak i mannen – og dro ham ut av nattklubben.

Mannen prøvde å rive seg løs på vei ut, men Krystal holdt et fast grep om han.

Vel ute på gaten, ringte hun politiet og forklarte situasjonen. Politiet satte håndjern på ham, men før de eskorterte ham bort, fikk Krystal hjelp av en vekter til å ta et bilde av ham – som hun senere publiserte på Twitter.

Og reaksjonene lot seg ikke vente på. Bildet har allerede blitt likt av 360.000 mennesker, og delt 80.000 ganger.

Mange av de som kommenterer bildet hyller Krystals fantastiske innsats, mens andre er skeptiske. Noen mente at hun gikk litt hardt til verks. Noen gikk til og med så langt og sa at hun var skyldig i mishandling.

Hva mener du? Overreagerte hun, eller var dette en grei måte å gjøre det på?

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!