Ved første øyekast ser de ut som helt normale foreldre. Men en nærmere titt avslører det uvanlige!

301245

I Ecuador i Sør-Amerika, bor det en veldig spesiell familie. Fernando Machado og Diane Rodriguez er nemlig ikke noen vanlige foreldre.

I denne familien er faren Fernando faktisk den biologiske moren, og mammaen Diane er den biologiske pappaen. De er begge transseksuelle.

Fernando ble født som jente, og het egentlig Mary. For Diane var det motsatt, og hun ble oppdratt som en gutt. Men de er begge lykkelige, og føler at det er riktig for dem.

Og siden ingen av dem trengte å operere seg for å føle seg komfortable i sitt nye kjønn, var de begge i stand til å få barn.

De bestemte seg derfor for å starte en familie – og Fernando bar ungen i sin magen.

Under svangerskapet, delte de bilder av seg selv på internett. For å flere til å akseptere transseksuelle, ville de vise at de vare en helt vanlig familie – bortsett fra noen små detaljer.

«Vi prøvde å bryte myten om transseksuelle folk.» sier den stolte mammaen.

Diane er aktivist for transseksuelle folks rettigheter, og vet hvor vanskelig det kan være i Ecuador. For arbeidet hun gjør, har hun blitt angrepet flere ganger.

Når den store dagen kom, var personalet på sykehuset minst like spent som foreldrene. Det er ikke ofte de ser tilfeller som dette. Og med Diane ved sin side, kom Fernando seg gjennom fødselen uten komplikasjoner.

Alt som gjenstår nå er å ønske den spesielle familien lykke til.

Del gjerne historien med dine venner på Facebook!