92-åringen har bare måneder igjen å leve. Da stiller barnebarnet spørsmålet hun alltid har ventet på!

8797

Julia Jarman hadde nettopp fått beskjed om at hun bare hadde noen måneder igjen å leve, på grunn av kreft i bukspyttkjertelen. Knust av nyhetene, ønsket barnebarnet hennes Stephen å gjøre noe spesielt for henne. Han ville ta henne med på hennes aller første skoleball!

Stephen og Julia hadde alltid hatt et nært forhold, og han ønsket å skape minner han kunne huske resten av livet, og hva er vel bedre enn å dra på skoleballet sammen da?

Samme dag som Julia fylte 92 år, hentet Stephen henne, og de dro på skoleballet sammen. Stephen hadde snakket med rektoren på forhånd, og fikk tillatelse til å ta med seg bestemoren. Det var i utgangspunktet ikke lov å ha med seg gjester over 20 år.

Før de dro til ballet, spiste de en hyggelig middag sammen. Julia hadde kjøpt seg en blå kjole, som matchet barnebarnets vest og sløyfe. Og ikke et eneste øye var tørt da de kom inn dørene, hånd i hånd, ikledd like farger.

De tok en hel del bilder for å dokumentere den spesielle kvelden.

«Vi lo, pratet, drakk kaffe og juice. Det var fantastisk.» sa Julia til Daily Mail om sitt første skoleball.

og Stephen var minst like fornøyd med kvelden:

«Hun har ikke så mye tid igjen, så jeg måtte ikke tenke på ideen om å ta henne med på ballet. Jeg er så glad for at vi får dele disse minnene.» sier han.

For en utrolig fin gest av den unge mannen. Det er nok ingen tvil om at den gamle bestemoren hans satte stor pris på dette.

Del gjerne den fine historien med dine venner på Facebook!