Pappaen ber naboen om å holde barnet mens han tar bilde. Så avslører han hvem han egentlig er!

3704

Vi hører stadig vekk historier om rasisme, eller om at folk med ulike bakgrunner ikke klarer å leve sammen – men denne historien veier opp for mange av de negative fordommene.

Cody Shugart publiserte et bilde på Facebook-profilen sin, av sønnen som sitter på naboen, Mr. Chips kne. Han forklarer hvorfor bildet er så mye mer enn bare et bilde, og hvorfor naboen er alt annet enn en hvilken som helst nabo.

«Så mange har likt dette bildet, og jeg vil bare ta meg tid til å fortelle historien bak.» skriver Cody på Facebook.

«Milton West var naboen min da jeg var liten. Jeg kjente ham som Mr Chip. Han er pensjonert fra jobben sin som operatør hos Dow Chemical. Han har alltid stått med nær, helt siden jeg var 2.

Å vokse opp uten en far har aldri vært lett. Men en god Gud omgav med med storlagne menn – og Mr. Chip var en av dem.

Han snakket alltid med meg om viktigheten av å skaffe seg en utdannelse, lærte meg å gjøre hagearbeid, og å se folk for hvem de er, ikke for hvordan de ser ut. Han lærte meg å behandle moren min med respekt, og mange av livets andre leksjoner.

Jeg er evig takknemlig for at Gud plasserte ham i mitt liv.

I mai fikk jeg om min kone en sønn, som vi døpte Bob Wyne Shugart. Da Mr. Chip og hans kone Shirley møtte ham for første gang, ble de umiddelbart forelsket i ham. Nå sitter de barnevakt noen ganger, og vi sørger for å besøke de så ofte som mulig. Forrige gang vi var der sa Mr. Chip at han ville bli kalt «Pop», kallenavn for bestefar.

Han sier at Bob er barnebarnet hans, så han måtte finne på et kallenavn til kona også – og endte på «Lolli»!

«Vi pleier å si til Bob at vi skal besøke Lolli Pop. Jeg er så takknemlig for at Lolli og Pop er en del av sønnen min sitt liv. Hvis han lærer halvparten så mye av Mr Chip som jeg gjorde, vil han bli en fantastisk sønn, ektemann og far.

Hver dag leser jeg negative ting om at relasjoner mellom forskjellige raser blir verre og verre. Jeg er uenig, og vil gjerne dele et positivt budskap med alle. Dette er bare en historie fra Little Victoria i Texas, men jeg er sikker på at det finnes millioner av slike historier rundt omkring i hele USA.»

For en vakker historie.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!