21. juli 2024

Ektemannen er steril, men finner ut at kona er gravid. Da gir han DETTE kortet til henne!

Rachel Brummels ektemann Tim utførte en vasektomi etter at de fikk sitt tredje barn. De trodde at familien deres var komplett, og virket så lykkelige som de kunne være.

Verden hadde dog andre planer for dem.

Tim begynte å legge merke til at Rachel opphørte seg på samme måte som hun gjorde under det forrige svangerskapene: Hun var trøtt, sulten og humøret svingte litt mer enn vanlig.

Han trodde først at det ikke var mulig at hun var gravid, da han var steril. Men så innså han at han ikke hadde dratt tilbake til klinikken for en oppfølgings undersøkelse.

For å komme til bunns i saken selv, koblet Tim ut toalettet, slik at det ikke gikk ann å trekke opp. Deretter testet han konas urin med en graviditetstest, i all hemmelighet – som en del av en stor, gjennomtenkt plan.

Testen var positiv, så Tim skulle overraske Rachel med nyheten – til en forandring. Omstendighetene var sjeldne og unike, så Tim laget en video av hele overraskelsen, som han senere publiserte på internett.

Rachel kom hjem en dag, og hadde ingen anelse om hva hun hadde i vente. På kjøkkenbenken hadde Tim lagt frem et kort, med følgende tekst på:

«To my baby mama: If you ever worried that life would be a bore, put that fear aside, you are now a mommy of four»

Bak kortet lå den positive graviditetstesten.

 

[adsense2]

 

Rachels reaksjon er bare så fantastisk. Dette er nok et øyeblikk de aldri vil glemme.

Se videoen selv nedenfor.

Del gjerne denne utrolige historien med venner og familie på Facebook!
[widget id=»text-13″]