Naboene hørte skriking fra det eldre parets hus. Det politiet gjør da rører alle til tårer!

3599

Politiet i den italienske hovedstaden Roma har rørt mennesker verden rundt med sine handlinger.

De ble varslet av noen naboer om at de hadde hørte gråting og skriking fra det gamle ekteparet Jole og Michele Schreies leilighet.

Men når fire uniformerte politimenn banket på døra deres, fant de ingen innbruddstyver, ikke noe vold – ingen fare i det hele tatt. Det gamle ekteparet hadde sett på nyhetene: Terrorangrep og flere tilfeller av overgrep i barnehager fikk paret til å bryte ut i tårer. Alt det forferdelige som skjer ble rett og slett for mye.

Politiet skjønte raskt at de var ensomme, og at de sjelden hadde besøk.

Politimennene ringte etter ambulansepersonell for å sikre at de to var i orden, men de visste hva de egentlig trengte: Menneskelighet og varme.

De fire betjentene bestemte seg da for å gjøre noe vakkert for det gamle paret: Sammen laget de middag, og satte seg ned på kjøkkene og spiste med ekteparet. En liten gest, men som betydde utrolig mye. Noen ganger er det bare litt menneskelig varme og oppmerksomhet som skal til. En veldig flott handling av politiet.

Del gjerne denne artikkelen med din venner på Facebook!