Politibetjenten fulgte etter skolebussen over 10 kilometer. Så skrev hun en hyllest til sjåføren!

1176

Noen av de viktigste personene i et barns liv er de som jobber på skolen deres. Men få lærere får den respekten og beundringen de virkelig fortjener.

På «Teacher Appreciation Day» får de riktignok oppmerksomheten til både elever, foreldre og andre. Men skolen har en del ansatte som ikke faller under kategorien «lærer». Som kantinepersonell og bussjåfører, for eksempel. De får aldri den anerkjennelsen de fortjener.

Men en gang i blant er det noen som legger merke til hvor viktige disse personene er for at ting skal gå rundt – hjulene på bussen i dette tilfellet…

Da en politibetjent ble liggende bak i skolebuss, var hun ikke helt sikker på hva hun skulle forvente av bussen foran henne. Selv om bussjåfører skal være svært forsiktige, med tanke på den dyrebare lasten, er det mange av de som er hensynsløse.

Men da hun kjørte bak denne skolebussen, måtte politibetjenten bare knipse et bilde.

Hun publiserte bildet på nettet, og skrev et en tilhørende hyllest. Siden har Facebook-innlegget spredd seg som ild i tørt gress.

«Kjære sjåfør av skolebuss #38,

Jeg så deg i morges, på Illinois Route 130 ved Charleston, i regnet og vinden.»

«Det er åpenbart at du bryr deg om barna du transporterer.

Ikke bare viste du forsiktighet ved å kjøre under fartsgrensen, men du bruke også nødblinklysene slik at folk kunne se deg godt.

Den SUV-en som lå bak deg hele veien var meg. Jeg tipper du ikke visse at jeg fulgte etter deg i over 10 kilometer, før jeg kjørte opp på siden av bussen.»

«Jeg er glad for at jeg tok meg noen minutter til å takke deg for den forsvarlige kjøringen. Noen ganger er det hyggelig at noen legger merke til det gode vi gjør.

Du fortalte meg at du hadde ringt nødnummeret angående den sorte bilen som hadde spunnet ut av kontroll, nesten truffet bussen, og havnet i grøften.»

«Foreldrene til elevene du kjører vil garantert sette pris på å vite hvor forsiktig du er.

Med 3 små barn selv, kan det noen ganger være vanskelig å la de gå ombord en buss, eller et hvilket som helst kjøretøy for den del.

Men jeg vil gjerne at du kjører barna mine til og fra skolen, hver eneste dag.

Veldig godt jobbet, herr bussjåfør…Godt jobbet!

Vennlig hilsen,

Bjørnemor.»

Barna på denne bussen er heldig som har en så fantastisk og forsiktig bussjåfør.

Del gjerne denne artikkelen med dine venner på Facebook!