Stefaren får en hvit boks av 18 åringen. Hva som er på innsiden får han til å bryte sammen i TÅRER!

783

18 år gamle Lauren fra Chicago feirer at hun er ferdig med skolen, en eksamensfest, med sine venner og familie. Hun gir stefaren Joe Iosco, som har oppdratt henne siden fødselen, en gave. Inne i den hvite esken hun gir han ligger det et selvskrevet brev som er rammet inn, der hun beskriver hvor mye Joe betyr for henne. Men den ordentlig overraskelsen er gjemt nederst i boksen: adopsjonspapirene. Disse papirene gjør at stefar Joe nå er Laurens ordentlige far. Det er tydelig at han blir overrasket og veldig rørt.

[adsense2]

 

Mannen bryter ut i tårer og må først sette seg ned. Etter det klemmer han om Lauren. «Dette er en av de fineste tingene jeg noen gang har fått», sier Joe. «Fra den første dagen for 17 år siden er det ikke annet jeg har villet enn å være faren din.»

Se den rørende videoen selv og DEL dette med vennene dine på Facebook!