Den unge kvinnen kan ikke bli gravid. Men en kveld ringer søsteren og sier: «La oss få en baby!»

4037

Når man er ung og nygift, er barn ofte det neste man tenker på. For Aimee og Jake Morrisby fra Toowoomba i Queensland i Australia, var det deres største ønske å få et barn sammen.

Men skjebnen ville det ikke helt slik. Aimee har lidd av en smertefull fordøyelse siden tenårene, og magen hennes var fylt med arrvev. Hun hadde dog aldri noen mistanke om at denne tilstanden skulle føre til noe så alvorlig, men da hun var 21 år gammel, fortalte legen at vevet hadde spredt seg til livmoren. Hvis hun ville få barn måtte det skje kjapt, hvis ikke ville det være for sent.

Aimee og ektemannen prøvde å få barn i 5 år, uten hell. Selv ikke kunstig befruktning gjorde susen. Det eneste de oppnådde var forferdelige spontanaborter, noe som gjorde at paret mistet håpet. Legene bekreftet også at hun mest sannsynlig aldri ville være i stand til å bære frem et barn. Aimee måtte bare innse at hun aldri kunne bli mamma – men en kveld, fikk hun en uventet telefon fra sin yngre søster, Shayna.

Shayna og ektemannen hadde allerede en sønn og en datter. Men hun følte seg klar for et nytt svangerskap – bare at denne gangen skulle hun ikke ha barnet selv. Hun ga Aimee et veldig spesielt forslag: «La oss få en baby!» sa hun.

Aimee og Jake visste ikke helt hva de skulle tenke først, men etterhvert innså de at Shayna var seriøs. Shayna ble derfor Aimee og Jakes surrogatmor, og bar frem søsterens barn.

Svangerskapet gikk som smurt, og Aimee og Jake var ved Shaynas side hele tiden. Og etter 9 måneder, kom en sunn liten jente til verden.

Shayna holdt bare jenta i et lite øyeblikk etter fødselen, før hun overleverte henne til Jake. Han ble overveldet av lykke og brøt ut i tårer.

Jake og Aimee døpte datteren sin Francesca Louise.

I videoen nedenfor kan du få flere inntrykk av den rørende historien.

Del gjerne artikkelen med dine venner på Facebook!