23. juli 2024

Hun tar DNA-test på sin adopterte datter. Resultatet? Det hadde du nok aldri gjettet!

«Blod er tykkere enn vann» er et ordtak om familiesamhold som spiller en spesielt stor rolle i denne historien.

10 år gamle Elliana levde i mange år på et kinesisk barnehjem før hun ble adoptert av det amerikanske paret Staci og Jim Maneage fra St. Peters i Missouri.

1

I kirkesamfunnet i St. Peters var det tilfeldigvis et annet par som også hadde adoptert en jente fra Kina – 7 år gamle Kinley.

Familien Galbierz, som adopterte Kinley, bodde bare 3 minutters gange fra Maneages familiens hus. Kinley og Elliana begynte på samme skole, og de ble fort bestevenner.

2

De to familiene finner på mye sammen, og de er overrasket over hvor like de to jentene er. Selv om de kommer fra to forskjellige byer i Kina, spekulerer Staci på om jentene kanskje kan være beslektet. Med tanke på Kinas høye befolkningstall er sannsynligheten minimal, men kanskje er det mulig?

Den eneste måten å finne svaret på er DNA-prøve.

3

Ektemannen Jim er skeptisk, men de spør foreldrene til Kinley om å få en DNA-prøve av datteren deres. Selv om de ikke tror at jentene er i slekt, vinner nysgjerrigheten og de går med på å ta prøven.

4

Når de får prøveresultatet kan de nesten ikke tro det. Med 99,9% sikkerhet sier testen at de to jentene ikke bare er klassekamerater og bestevenner, de er halvsøstre også! Et utrolig sammentreff har ført de sammen igjen, langt borte fra sine biologiske foreldre.

5

I denne videoen kan du se den fantastiske historien om de to fremmede familiene som nå er knyttet sammen for alltid, gjennom sine adoptivdøtre![widget id=»text-13″]