Læreren lar elevene tegne på kjolen hennes den siste skoledagen. Resultatet? Nydelig!

586

De fleste lærere hadde ikke blitt særlig fornøyde om du tegnet på klærne deres. Men førsteklasselæreren Chris-ShaRee Castlebury hadde ikke noe i mot det. Hun fikk faktisk elevene sine til å gjøre det! Som du kan se er resultatet ganske så spektakulært! 

Læreren, som jobber på Pat Henry Elementary i Lawton, Oklahoma, ville gjøre noe spesielt for elevene sine den siste dagen på skolen. Hun bestemte seg for å kombinere moro og kreativitet, og kom gående inn i klasserommet og spurte elevene sine om de ville tegne på kjolen. Ikke bare var det en morsom måte for elevene å avslutte siste skoledag – det gjorde også at Chris-ShaRee hadde noe nydelig å huske elevene sine med. «Det er en minnekjole», fortalte hun til Today. «Jeg vil ikke miste skjønnheten i ungene da de vokser opp og fortsetter livene sine uten meg». Hvorfor har vi ikke alle en lærer som dette?

Se den fine, personlige kjolen elevene lagde under:

kjol1 – Kopi kjol2 – Kopi kjol3 – Kopi

[adsense2]

kjol4 – Kopi

Var ikke dette en fin ting å gjøre? DEL denne artikkelen med vennene dine på Facebook!