Den 12 år gamle jenta gjør operastjernen svak i knærne. Etter 57 sekunder skjønner du hvorfor!

5475

Det finnes øyeblikk hvor man bare forstår at noen kommer til å bli noe stort. De har rett og slett bare det lille ekstra – glasuren på kaka, prikken over i’en. Kombinert med et enestående talent, er det bare et spørsmål om tid før store ting begynner å skje.

Som med den unike lille jenta Amira Willighagen. Så tidlig som i en alder av 7 år, begynte hun å drømme om å bli operasanger. Hjemme i den nederlandske byen Nijmegen, har hun sett på video etter video, for å lære av de aller beste. Hun har en vilje av stål, og enorme ambisjoner…og som du sikkert skjønner, det lille ekstra!

Allerede som 9-åring vant Amira «Hollands Got Talent». Jentas utrolige talent gjorde henne til en verdensnyhet, og siden har hun bare fortsatt å blomstre.

Til den dag i dag er det fortsatt ingen som ikke har blitt rørt av den unge jentas enestående talent. I videoklippet nedenfor opptrer hun på en konsert i Sør-Afrika, hvor hun synger en duett sammen med Patrizio Buanne – og denne prestasjonen får du garantert gåsehud av!

Lytt til den fantastiske versjonen av «O Sole Mio», og vær klar for Amira ved 00:57. Dette er utrolig!

Del gjerne Amiras fantastiske talent med dine venner på Facebook!