23. juni 2024

Mammaen snakker stygt om den skitne mannen på butikken. Så avslører han hvem han EGENTLIG er!

Å dra på butikken en tur på vei hjem etter en lang arbeidsdag er noe mange av oss pleier å gjøre. Og de som jobber utendørs med fysisk krevende arbeid kan være noe skitne etter jobb. Men det er vel forståelig?

Ikke for denne kvinnen. Andy Ross fra Vancouver i Washington la merke til at en liten jente stirret på ham, men han tenkte ikke særlig over det. Så overhørte han moren:

«Det der er grunnen til at du må gjøre det bra på skolen!» sa hun til jenta.

Andy ble langt fra imponert av kvinnens holdning og det hun lærte datteren, så han bestemte seg for å ta seg en prat med henne.

På Facebook gjenforteller han hendelsen:

«Så, jeg hadde en ganske interessant «opplysende» samtale emd en kvinne og datteren hennes i dag. Da jeg gikk inn i butikken på vei hjem fra jobb, så jeg en liten jente som stirret på meg. Det er greit. Jeg vet at barn er nysgjerrige når de ser noen, spesielt så skitten som jeg var. De havnet foran meg i køen, og jenta stirret fortsatt. Men akkurat i det de skulle gå, overhørte jeg moren si til jenta: ‘det der er grunnen til at du må gjøre det bra på skolen.’.

Da syntes jeg det var på sin plass å opplyse denne moren og hennes 7/8 år gamle datter. Jeg gikk bort til de og sa:

‘For det første er jeg en velutdannet, skitten mann. Ikke bare har jeg vitnemål fra videregående, jeg har også flere medisinske sertifikat. Så å anta at jeg ikke er utdannet basert på utseende er ganske ignorant i seg selv.

For det andre, hvis du forteller datteren din at hun må gjøre det bra på skolen fordi jeg har tatoveringer opp og ned armene, kommer det til å undertrykke kreativiteten hennes mens hun vokser opp. Jeg er stolt av tatoveringene og kunstverkene laget av Forrest Bateman. De representerer hvor stolt jeg er av landet mitt og tjenestene jeg har utført som medisinsk personell i forsvaret.

Og for det tredje har jeg valgt å jobbe i byggebransjen. Jeg er stolt av å si at jeg er med på å bygge Amerika, og jeg nyter jobben min hver dag. Jeg har prøvd en kontorjobb, men det var ikke for meg. Jeg liker å være utendørs og å jobbe med hendene. Da blir man skitten av og til. Jeg tjener greit, har gode fordeler, og jeg kan forsørge familien min uten problemer. Så mitt utseende sier ingenting om hvor intelligent jeg er.’

Like før jeg gikk ønsket jeg de en fin dag videre, og oppfordret de til å være litt mindre fordomsfulle.'»

Slik ser Andy ut når han ikke er skitten:

Del gjerne artikkelen hvis du er enig med Andy!