13. juni 2024

Bruden går til alteret. Men så avbrytes hun, når mannens SJOKKERENDE hemmelighet avsløres!

Bryllupsdagen er for mange den største og viktigste dagen i deres liv, så det er veldig viktig at alt går som planlagt.

For den kommende bruden Kim, ble bryllupet alt annet enn hun kunne forestille seg. På vei mot alteret ble hun overrasket med en sjokkerende nyhet, som hun ikke trodde var mulig…

I ung alder knakk Kevin Taylor benet. Skaden førte til at Kevin utviklet en nervesykdom, som kalles RSD. Det ble så alvorlig at han måtte amputere benet. Tiden etter operasjonen var tung når han ikke kunne leve det livet han hadde drømt om – så møtte han Kim.

Kim overså faktumet at Kevin satt i rullestol. Hun så den indre mannen i han, noe som gjorde at Kevin kunne være seg selv sammen med henne.

Det er personen på innsiden som teller, ikke det fysiske. Og hans hjerte utfyller fraværet av enhver kroppsdel, sier hun i videoen nedenfor.

For Kim og Kevin var det kjærlighet ved første blikk, så de visste tidlig at de ønsket å dele resten av sine liv med hverandre.

[adsense2]

 

På bryllupsdagen gikk en forventningsfull Kim nedover mot alteret til sin kommende ektemann. Men den dagen hun lenge hadde drømt om, ble ikke som hun hadde planlagt. Før hun når frem til alteret, avslører Kevin en hemmelighet han har holdt på i flere måneder: Han har lært seg å gå!

Det som allerede var den lykkeligste dagen i livet hennes ble plutselig den mest sjokkerende. Se det utrolige klippet her:

Del den rørende historien med venner og familie på Facebook!
[widget id=»text-13″]