Tenåringen ble voldtatt i 1928. 77 år senere får hun en SJOKKERENDE telefon!

244671

I 1928 var Minka Disbrow bare 16 år gammel. Hun var på piknik i skogen sammen med en venn, når paret plutselig ble angrepet av tre eldre menn.
Venneparet ble separert fra hverandre i kaoset som fulgte, og Minka ble lagt i bakken og voldtatt.

Minka kunne senere knapt huske noe fra den traumatiske hendelsen som forandret livet hennes – bortsett fra en detalj: En av mennene hadde på seg en cowboyhatt, mens en annen holdt vakt.

Den unge jenta turte ikke å fortelle noen om overfallet. Men etter hvert begynte hun å kjenne at kroppen forandret seg – og at magen begynte å vokse..

Ni måneder etter voldtekten, fødde Minka en datter, i all hemmelighet. Hun ga datteren Betty Jane, men hun forsto at det beste alternativet var å adoptere henne bort. Men Minka følte umiddelbar kjærlighet og nærhet til babyen.

I flere tiår skrev Minka brev til myndighetene, for å prøve å få oppdateringer om hvordan det gikk med datteren. Men hun fikk aldri svar.

Hun glemte aldri datteren sin – men hun var sikker på at de ville møtes igjen.

1

Nesten 80 år senere, ba Minka desperat til høyere makter:

«Herre, jeg vil gjerne se min Betty Jane før jeg dør. Jeg lover at jeg ikke skal bry henne, eller plage henne. Jeg ønsker bare å se henne en gang…»

Det Minka ennå ikke visste, var at bønnen hennes var i ferd med å bli besvart. Hun var ikke klar over at myndighetene hadde valgt å gi Betty Jane alle adopsjonsdokumentene. Betty Jane var på dette tidspunket 77 år gammel – og Minka var 93!

Kort tid senere ringte telefonen til Minka. Når hun plukket opp, hørte hun akkurat den stemmen hun hadde håpet å høre, gjennom hele sitt lange liv.

[adsense2]

 

Se den rørende gjenforeningen mellom mor og datter i videoen nedenfor.

Vi har sett mange rørende gjenforeninger før, men denne var skikkelig sterk!

Del denne artikkelen med venner og familie på Facebook!