Paret ønsker å adoptere en liten jente. Men hun bærer på en HEMMELIGHET som forandrer alt!

70610

Hver gang vi drar på ferie håper vi på en minneverdig tur som kanskje til og med kan forandre livet vårt.
Da Alexandr og Veronika Udovenko fra Norilsk i Russland planla ferien sin til Svartehavet, kunne de ikke tenke seg til hva som skulle skje.

1

Verken deres venner, kolleger eller pårørende visste at paret luftet tanken på å adoptere et barn. De hadde ingen barn fra før, men var sikker på at det fantes et barn der ute som passet de perfekt.

Når paret var på ferie i Svastopol på Krim, bestemte de seg for å besøke et lokalt barnehjem.

2

Der var hun. Lille Ulyana. En bedårende liten jente som hadde blitt forlatt av foreldrene like etter fødselen.

«Hun kom bort til oss med engang. Hun hadde aldri gjort det med noen før» husker Alexandr. Ulyana fikk raskt en stor plass i parets hjerter.

Når paret bestemmer seg for å snakke med de lokale myndighetene om en eventuell adopsjon, møter de et utfordrende problem.

3

Ulyanas foreldre hadde ikke bare forlatt henne. Hun hadde tre storebrødre på samme barnehjem.

Til tross for deres unge alder, skjønte Alexandr og Veronika at søskenflokken tok vare på seg selv og hverandre. De var allerede en liten familie. Retningslinjene når det kommer til adopsjon er sterkt i mot å separere søsken som bor på samme institusjon.

Og hvis paret hadde adoptert Ulyana, hadde hun måttet flytte over 4000 kilometer bort fra brødrene sine. De ville ikke hatt mulighet til å se hverandre igjen.

4

Men Alexandr og Veronika kunne ikke se for seg å dra hjem uten den vakre lille jenta. De bestemte seg derfor for å møte brødrene også.

«Det var bare takket være min kona at vi dro tilbake for å møte brødrene.» sier Alexandr. «Jeg var ganske usikker, for å være ærlig.»

Etter at paret ble kjent med guttene, tok de avgjørelsen med det samme.

Når lederne av barnehjemmet fikk høre parets beslutning, kunne de nesten ikke tro det. Alexandr og Veronika ville søke om å adoptere alle fire søsknene.

Når prosessen var ferdig, tok de flyet hjem alle seks.

5

Naboer og slektninger ble helt rådvill da de fant ut hva som hadde skjedd i løpet av ferien, men det var en hyggelig overraskelse for alle.

[adsense2]

 

«Så snart folk hørte at vi nå har så mange barn, kom de med massevis av gaver.» sier en lykkelig far.
«Ulyana har nok klær til hun blir 10 år gammel! Guttene fikk også massevis av gaver.»

6

Siden ferien for et år siden, har livet til den unge paret forandret seg helt. De har vent seg til støyet, løpingen og strevet. De ønsker seg ikke sitt gamle liv tilbake.
De fire søsknene er glade og fornøyde med det nye livet sitt. De har uten tvil en vakker og lovende fremtid foran seg, og vil alltid være der for hverandre.

Del historien bak denne vidunderlige familien!