Hvis du ser DISSE krokene på offentlige toalett, må du kontakte politiet umiddelbart!

872

I følge CBS Miami, har de oppdaget kroker inne i kvinnelige offentlige toaletter, som viser seg å inneholde et skjult kamera øverst på kroken! 

Som du vil høre i videoen, som også viser hvordan disse krokene ser ut, må man huske å rapportere ting som kan se mistenksomt ut. Det skjulte kamera er gjemt øverst på kroken.

Floridas politi jobber nå med å samle inn bevis fra forskjellige offentlig toalett i parker, med flere mil mellom hverandre. Det er tydeligvis en ting som sprer seg. Men, som vi alle vet, er kunnskap makt og det er lett at dette vil føre til «copy cats» som etterligner, og prøver å gjøre det samme. Derfor burde kvinner, i alle land, være klar over hvordan disse krokene ser ut, slik at man kan oppdage slike skjulte kamera om man ser det. DEL gjerne denne viktige informasjonen med vennene dine på Facebook og se videoen under for mer informasjon.