12. juli 2024

Kvinnen skulle til å gå om bord på flyet. Men så ser hun en fremmed og innser at NOE er galt!

Få ting er så kjedelig som å måtte vente ekstra på en flyplass. Du er trøtt og vil bare hjem, og om flyet er forsinket eller kansellert er det ytterst få som IKKE ville ha klaget høyt.

Det er kanskje det som gjør Shaina Murry fra Texas så unik. Hun trengte absolutt ikke å utsette flyturen sin den dagen, men hun gjorde det til og med av egen fri vilje – alt for å hjelpe en mann i nød.

Nå hylles Shaina over hele nettet på grunn av sin godhjertede handling.

Det var tidligere i år at Shaina Murry skulle fly fra Dallas/Fort Worth International Airport i Texas.

Mens hun gikk å lette etter gaten sin var det plutselig en fremmed mann som fanget blikket hennes. Han lå på gulvet, og så dårlig ut. Shaina bestemte seg for å stoppe fort for å se om det gikk bra med ham.

«Det var tydelig at noe var galt, jeg visste bare ikke hva,» skriver Shaina på Facebook. «Etter å ha stilt ham noen spørsmål virket det lurest å ringe etter hjelp.»

Den syke mannen, Will, forklarte gang på gang at han var redd for å miste flyet mens de ventet på hjelp.

Men mens de snakket forsto Shaina snart at Will var autistisk, og at hun derfor måtte forandre strategi.

Hun roet Will ned, sa at han kom til å rekke flyet, og hun ringte også moren hans for å fortelle at sønnen ikke følte seg så bra.

Snart var ambulansen på stedet. De bemerket at Will trengte mat og drikke, men hadde sine tvil om at det var en god idé å la ham fly.

Men Shaina var fast bestemt på å gjøre sitt for å hjelpe mannen hun nettopp hadde møtt.

«Jeg pratet med American Airlines og ambulansepersonellet på flyplassen, og jeg forklarte at jeg kunne ta et senere fly, spise lunsj med ham og så sørge for at han kom seg på flyet sitt uten problemer,» skriver Shaina videre på Facebook.

Og American Airlines godtok forslaget uten å blunke. De krevde ingen kompensasjon for å bytte henne over til et senere fly, og de ringte henne opp og fortalte når Wills fly hadde byttet gate slik at hun kunne hjelpe ham til rett sted – og de tok seg øyeblikkelig av Will da Shaina fulgte ham til gaten.

«Denne dagen ble ikke som jeg hadde forestilt meg. Den ble så mye bedre. Jeg hadde lunsj med en flott ung mann fra Luisville, Kentucky. Selv om jeg ikke kjenner ham så godt, vet jeg at han har et hjerte av gull og en fantastisk mor og søster som han elsker høyt, og etter å ha snakket med hans mor – hun elsker ham akkurat like mye,» forteller hun på Facebook, og fortsetter:

«Noen ganger trenger vi alle litt hjelp. Uavhengig av funksjonshemming, alder eller sosial status. Takk for at du gjorde dagen min så bra, Will!»

[adsense2]

 

Mens alle andre bare hadde gått forbi ham, nølte ikke Shaina med å stoppe for å hjelpe et medmenneske – og det er fint å se at de ansatte på flyplassen også gjorde alt de kunne for å hjelpe til!

Gjerne DEL denne historien for å oppfordre andre til å gjøre det samme som Shaina i lignende situasjoner!


[widget id=»text-13″]