Om du biter av huden rundt neglene MÅ du slutte. Her er hvorfor…

30878

Dere har alle sett disse menneskene, om det så er venner, familie eller ukjente, som biter sine negler. Det er ikke bare ekkelt, men ganske farlig og. Mange ganger er det angstfylte individer og det kan også være en nervøs uvane.
negl1

De som angstbiter negler har virkelig noe å uroe seg for. De sitter der og biter huden rundt neglene til de begynner å blø. Faktisk er dette angstrelatert og fingrene deres begynner å se ille ut etter overdreven biting.
negl2

Selv om det ser ganske stygt ut, tror mange det fortsatt det er ufarlig. Det er det ikke. Du kan faktisk få Dermatophagia som kan forårsake permanent skade.
negl3

 

[adsense2]

 

Bakteriene fra hendene kan komme rett inn i skadede negler og dette kan forårsake infeksjon. Nerveskade kan faktisk være et av de verre scenariene!
negl4

Det å bite negler er definitivt farlig. Hold fingrene ute av munnen din, og ikke risiker potensialet for permanente nerveskader som det kan føre til. Om du kjenner noen som biter negler, DEL dette med dem slik at de får vite om farene!