Datteren smugfilmer pleieren til sin demenssyke mor. Da fanger kameraet disse sjokkerende bildene!

4877

Å pleie er en fin kunst. Det krever tålmodighet, respekt og mye kreativitet. Spesielt hvis du pleier en person som lider av en demenssykdom.

Men som i alle andre bransjer, finnes det dessverre mennesker i helsesektoren som overhode ikke er egnet til å ta vare på andre. Likevel har de fått jobben.

Marsden-familien mistenkte at hjelpepleieren som tok seg av deres demente mor ikke var en passende person for jobben. Datteren Gina mistenkte spesielt at hun var lat og gjorde altfor lite.

Men da hun satte opp et skjult kamera, oppdaget hun at situasjonen var langt verre enn hun noen gang hadde sett for seg. Det hun så gjennom kameraet, som hun kunne se direkte på mobiltelefonen sin, fikk henne til å skynde seg hjem fra jobb for å gripe inn.

Hjelpepleieren, 46 år gamle Stacey George, ble tatt på fersk gjerning mens hun hakket og slo på den demenssyke gamle damen.

«Herregud som du stinker.» sa pleieren og rev pleddet av henne.

Man kan høre den italienskfødte gamle damen, som heter Sabina Marsden si «Mamma Mia!» mens hjelpepleieren slår henne fem ganger.

Datteren Gina jobbet i en nærliggende elektronikkbutikk. Hun skyndte seg hjem for å hjelpe moren sin, noe man også kan se i videoklippet.

Gina konfronterte hjelpepleieren, og ba henne om å dra.

Familien tok med videoen til politiet, men det endte bare med at kvinnen fikk en advarsel.

Derfor har familien valgt å dele videoen med offentligheten. De vil advare andre familier mot denne grusomme kvinnen.

Det er helt utrolig at mennesker som dette får jobbe i helsesektoren, spesielt etter at det har blitt lagt frem så sterke bevis på at hun er uegnet.

Se bildene det skjulte kameraet fanget nedenfor.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!