Sjokkdiagnose: Hudpleieren oppdaget noe merkelig med kundens negl. Det viste seg å være veldig alvorlig!

4263

Jean Skinner jobber i en neglesalong i Uckfield i England. Da hun pleide neglene til en kunde en dag, gjorde hun en urovekkende oppdagelse.

«Jeg hadde en kunde for noen uker siden. Hun hadde vært hos mange forskjellige neglesalonger de siste årene, og alltid bedt om en neglelakk som var mørk nok til å dekke en mørk, vertikal strek på tommelneglen. De andre salongene trodde streken var et tegn på kalsiummangel, eller en blodblemme under neglen.

Men det var melanom, den farligste formen for hudkreft! Jeg ville ikke skremme henne, men jeg fortalte henne at hun måtte oppsøke lege umiddelbart. Hun ringte meg i dag for å fortelle at jeg hadde rett, og at kreften allerede hadde spredt seg til lymfeknutene. Prognosen var ikke bra.

Vær oppmerksom på abnormiteter på neglene dine. Endringer på neglene er vanligvis ikke noe å bekymre seg for, men det kan være et symptom på en alvorlig sykdom. En tidlig diagnose kan redde liv!»

Denne sjeldne kreftformen vises som regel bare på en negl, og formen og fargen kan forandre seg etterhvert som sykdommen utvikler seg.

Heldigvis hadde Jean Skinner et årvåkent øye, og kunden kunne begynne kreftbehandlingen raskt.

Del denne artikkelen slik at flere får med seg symptomet på denne farlige sykdommen!