Publikum tror han er for gammel til å danse. Men SE nå når han begynner!

7654

De fleste av oss lærer i oppveksten at vi ikke skal dømme noen på forhånd. Likevel lever vi i en verden full av fordommer.

Sam West, en middelaldrende mann som elsker å danse, vet nøyaktig hvordan det føles å slåss mot forutbestemte meninger. Han er kanskje litt eldre enn dansepartneren sin, og han ser kanskje ikke ut som en typisk danser. Men når han inntar dansegulvet, er det ingen som har noe de skulle ha sagt.

I fjor sommer var Sam og dansepartneren Autumn Jones med i dansekonkurransen Grand National Carolina Classic. Det kreves en god porsjon smidighet, styrke og koordinasjon, og mange, mange timers trening for å lykkes i en slik konkurranse.

Men Sam og Autumn var godt forberedt, og fast bestemt på å gå hele veien til topps.

Og de brukte ikke lang tid på å få tilskuerne til å måpe. De snurret, hoppet og spratt, i en utrolig imponerende koreografi. Som tilskuer er det nesten umulig å ta øynene bort fra beina deres – de er som gummi!

Det hele ble ikke noe dårligere av at det var Jerry Lee Lewis’ klassiker «Pink Cadillac» de ristet løs til.

Sam og Autumns nummer var så godt likt at de vant hele konkurransen med det. Siden har videoklippet av dansen gått verden rundt på internett, og det er absolutt verdt å se!

Se videoklippet nedenfor.

Del gjerne videoen med vennene dine på Facebook!