Den ensomme pensjonisten ble etterlatt alene på akutten. Da sier denne mannen 5 ord som forandrer ALT!

3037

Å bli eldre kan være vakkert. Mange har barnebarn, og kanskje til og med oldebarn, å underholde seg med. Men for noen kan det også være både ensomt og skummelt.

Det fant denne kvinnen ut på den verste tenkelige måten, da hun ble kastet ut av sykehuset Fort Campbell i Kentucky, USA.

Ashley var på sykehuset for å holde ektemannen sin med selskap, da en kvinne i rullestol plutselig ble trillet inn på det samme rommet. Den eldre kvinnen hadde kommet til akuttmottaket, men sendt tilbake på venterommet etter at hun ble utskrevet. Da overhørte Ashley at hun sa til resepsjonisten at hun ikke hadde noen familie som kunne hente henne.

Hun satt der, alene og hjelpeløs – og uten skyss hjem.

Ashley ble opprørt. Så dukket det plutselig opp en mann og ble dagens store helt.

«Jeg ble trist av å se at noen (ikke alle) som jobber på dette sykehuset ikke brydde seg om hvordan hun skulle komme seg hjem. Plutselig dukket denne FANTASTISKE mannen opp. Han ventet på sin kone, og gikk bort til den gamle kvinnen – og tilbød henne skyss hjem.» skrev Ashley i et Facebook-innlegg etter hendelsen.

De kjente ikke hverandre fra før, og mannen visste ikke hvor langt unna kvinnen bodde. Likevel tilbød han henne, på stående fot, skyss hjem.

«Denne mannen kjente henne ikke og hadde ingen anelse om hvor hun bodde. Men han tilbød henne sin tid. Hun tilbød seg å betale for turen, men han nektet å ta i mot betalingen.» forteller Ashley videre.

Mannen, som heter Jeffrey, viste seg å jobbe som soldat i den samme byen. Det fikk Ashley vite senere, når hun snakket med kona hans.

Jeffrey gikk ut for å kjøre fram bilen, og Ashley hjalp kvinnen å trille rullestolen ut av sykehuset.

Så hjalp Ashley og Jeffrey kvinnen inn i bilen.

«Når jeg så de kjøre avgårde, tenkte jeg bare: ‘Det finnes fortsatt gode mennesker der ute i den store verden’. Og at vi må ta hånd om våre eldre, som denne hyggelige mannen. Han er ikke bare trofast til sitt land gjennom jobben sin – han er også trofast mot sit eget lille lokalsamfunn.» sier Ashley.

Del gjerne denne rørende historien med vennene dine på Facebook!