21. juli 2024

Alenemoren serverer en lastebilsjåfør – og skjelver av SJOKK når hun ser regningen

Kari Anthony jobber på Quaker Steak & Lube i Nebraska, USA. Hun er også alenemor til tre barn, og jobber hardt for at hverdagen skal gå som normalt for familien.

Det var noe som en av gjestene hennes fant ut av da han besøkte restauranten – og bestemte seg for å overraske henne med tips utenom det vanlige.

kari1

Det var en helt vanlig dag for Kari i restauranten da en lastebilsjåfør kom inn for å spise. Det var ikke noe galt med han heller –  om det ikke hadde vært for at han hadde et hjerte av gull.

Det var sent på kvelden, og begge var slitne og ville hjem etter en lang dag på jobb, hjem til varmen og familien.

Etter en stund, begynte de å prate om kjærligheten de hadde til familiene sine, og det var noe som begge kunne relatere seg til. Kare pratet om hvor mye hun jobbet og sleit for at hennes tre barn skulle få alt de ville i verden, og lastebilsjåføren fortalte om sorgen etter hans elskede mor hadde gått bort for ikke så lenge siden.

 

kari2

Lastebilsjåføren spiste opp maten sin, og gjorde seg klar til å dra ut på veien igjen. Først skulle han betale regningen sin på 89 dollar (omtrent 730 kroner). Trebarnsmoren forventet som vanlig noen få kroner i tips. Derfor begynte hun å skjelve da hun så hva som sto på regningen. Lastebilsjåføren ville betale 1000 dollar i tips (over 8000 kroner)!

Hun reagerte med å si at han absolutt ikke trengte å gi så mye i tips, men lastebilsjåføren insisterte.

kari3

Kari ville dog ikke gi seg. Hun skalv av sjokk over summen. Hun gikk til sjefen sin, som siden gikk bort til lastebilsjåføren for å spørre om han var seriøs.

Han svarte rolig og stille at han naturligvis visste hva han gjorde. Han ville gi hele summen til den ensomme trebarnsmoren.

Fordi han visste hvor mye hun kjempet for familiens sin, og kjente seg igjen i kampen hennes.

 

kari4

Kari aksepterte til slutt tipsen, og lastebilsjåføren ba henne om å finne på noe morsomt med barna for pengene. Det gjorde hun også. Familien besøkte byens marked, som arrangeres en gang for uken – noe som de vanligvis ikke hadde råd til.

 

[adsense2]

 

«Vanligvis, på grunn av situasjonen min, har vi ikke hatt mulighet til å kunne gjøre det. Men nå kunne vi dra dit, takket være denne gentlemannen. Jeg er så utrolig takknemlig!»

Gjerne del denne utrolige historien med vennene dine på Facebook!


[widget id=»text-13″]