Den populære restauranten er stengt i 2 uker. I lappen på døren avsløres den fantastiske årsaken!

1841

Å drive en restaurant er ingen enkel oppgave. Konkurransen i bransjen er hard, og feiltagelser betyr økonomiske tap. Derfor er det ikke uvanlig at mange restauranter ikke overlever.

Men denne thailandske restauranten i Bakersfield i California stenger dørene i 2 uker, hvert år. Grunnen er fantastisk…

I et notat på restaurantens inngangsdør, forklarer personalet hvorfor de holder stengt. Årsaken har varmet mange hjerter, og spredt seg over hele internett etter at en gjest tok bilde av notatet og publiserte det på nett.

«Vi har stengt og åpner igjen den 4. oktober kl 11:00.

Kjøkkensjefen vår er fra Thailand, og hvert år sender vi ham hjem for å besøke familien sin. Før han begynte å jobbe hos oss, hadde han ikke sett familien sin på 15 år. Derfor gir vi han muligheten til å besøke dem hvert år – så vi holder restauranten stengt i 2 uker hver høst, så han kan besøke familien og lade opp batteriene sine. Vi beklager for eventuelle ulemper dette medbringer og ser frem til ditt besøk når han er uthvilt og tilbake den 4. oktober!

Med vennlig hilsen

Ledelsen»

Etter å ha lest den detaljerte forklaringen er det ingen gjester som er misfornøyd med at restauranten er stengt. Tvert imot, med dette notatet på døren har de rørt mange hjerter, og de blir ikke glemt med det første.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!