13. juni 2024

Mammaen var lettet over at fødselen gikk bra. Så gjør legen noe hun ALDRI kommer til å glemme!

Fødselen av et barn feires på forskjellige måter i alle verdens kulturer. Noen feirer med et gigantisk selskap, noen døper barnet i kirken, mens andre danser til barnets ære. Men denne legen har en helt egen måte å ønske nyfødte barn velkommen til verden på.

Å være en del av en fødsel er en helt unik opplevelse, og etter en vellykket fødsel, er det ikke mye som kan få foreldrene til å ta øynene bort fra sin nyfødte skatt. Men hvis man har Dr. Carey D. Andrew som lege, er det bare å forberede seg på en fantastisk overraskelse!

Dr. Andrew har vært med på tusenvis av fødsler iløpet av sin karriere – og har ønsket hver og ett barn velkommen til verden med en sang.

Med sanger som «gratulerer med dagen» og «It’s a Wonderful World», gjør han fødselen ekstra spesiell for både barna og foreldrene.

Se Dr. Carey D. Andrew i videoklippet nedenfor.

Del gjerne artikkelen med dine venner på Facebook!