18. juni 2024

Kjæresten sa at hun så ut som en tjukk flodhest. Det hun gjorde da? Forbløffende!

Kvinners kropp er et veldig omdiskutert tema. Hver dag blir man foret med bilder av den «perfekte» kroppen i media og reklame. Samtidig snakkes det mye om å være komfortabel i sin egen kropp, uansett hva.

Flere og flere kvinner vil gi et mer ærlig bilde av hvordan de egentlig ser og, og viser at det er greit å se ut som man gjør – smal eller tykk.

Men 28 år gamle Christine Carter led av ekstrem fedme, og bestemte seg for å begynne å trene og leve sunnere. Men hun var ikke forberedt på kjærestens reaksjon…

Christine hadde slitt med fedme lenge. Hun veide 125 kilo da hun bestemte seg for å prøve å gå ned i vek. Hun begynte å trene og spise bedre, og fikk til og med magesekken operert.

Sakte men sikkert begynte hun å gå ned i vekt, og følte seg bedre og bedre for hver dag. Men da begynte kjæresten plutselig å bli misfornøyd.

Istedet for å støtte henne ble han sjalu. Han ville at hun skulle avslutte vekttapet, og taklet ikke å se at hun gikk ned i vekt. Samtidig hånet han henne for vekten hennes, og sa at hun så ut som en flodhest.

Da tok Christine en viktig beslutning – og forlot kjæresten.

Christine gikk ned hele 70 kilo, og tok også en operasjon for å fjerne overflødig hud. Etterpå var hun knapt til å kjenne igjen.

Denne historien handler ikke bare om vekttap og helse, men også om retten til å bestemme over sin egen kropp. Christine gjorde det eneste riktige og forlot den kontrollerende kjæresten sin – som bare holdt henne tilbake og påvirket henne negativt.

I dag føler Christine seg bedre enn noensinne, og hun har opprettet en Instagram-konto hvor du kan følge reisen hennes. Der har hun over 200.000 følgere som støtter og hyller henne.

På bildene er det tydelig at det ikke bare er kroppen som har gjennomgått en forandring. Hun er åpenbart lykkeligere og mer fornøyd med seg selv. Godt jobbet!

Del gjerne Christines historie for å inspirere andre!