Hele rettsalen kledde seg ut som prinsesser for 5-åringen. Men vent til du ser hvorfor!

553

Rettsaler er sjelden morsomme, men for 5-årige Danielle Koning, ble rettsalen plutselig en av de kuleste stedene hun hadde sett. Da hun kom for sin adopsjonshøring, var det ikke et rom fullt av stive personer med dress og strenge ansiktsuttrykk. Hun kom til et rom fullt av Disney-prinsesser!

Den heldige lille jenta fra Grand Rapids i Michigan hadde bodd med sine fosterforeldre Sarah og Jim Koning siden 2014, og i forrige uke var de i retten for å adoptere Danielle og en annen liten jente. For å gjøre dagen så spesiell som mulig, hadde fosteromsorgsarbeideren kommet opp med en idé om at alle kledde seg ut som karakterer fra Disney-filmer. Og som du kan se, så ble resultatet veldig spesielt. Til og med dommeren var med!

Laura Mitchell, administrerende direktør for Samaritas Foster Care Program, sa til ABC News: «Det er åpenbart en veldig meningsfylt dag. Høringen er definitivt en feiring for at barna nå har familier for alltid. Og det viser all den kjærligheten og omsorgen våre saksbehandlere har.»

 

Da 5 år gamle Danielle Koning kom til adopsjonshøringen sin, ble hun møtt med et magisk syn

prinsesse1

Rettsalen var fylt med prinsesser og prinser fra Disney!

prinsesse2

Danielle hadde bodd med sine fosterforeldre Sarah og Jim Koning siden 2014

prinsesse3

For å gjøre hennes siste høring spesiell, kom hennes fosteromsorgsarbeider opp med en idé: at alle kledde seg ut som karakterer fra Disney-filmer

prinsesse4

Og som du kan se, kunne ikke Danielle tro sine egne øyne!

prinsesse5

[adsense2]

Til og med dommeren var med, og hadde kledd seg ut som Snehvit!

prinsesse6

«Høringen er en feiring for at barna nå har familier for alltid,» sa Laura Mitchell, administrerende direktør for Samaritas Foster Care Program

prinsesse7

«Det viser all den kjærligheten og omsorgen våre saksbehandlere har.»

prinsesse8

Og akkurat som i en Disney-film, så levde de lykkelige i alle sine dager

prinsesse9

Se selv i videoen under og husk å del denne med vennene dine! Jeg er så glad på deres vegne!