21. juli 2024

Kista var gjemt under huset i 140 år. Når de avslører identiteten til jenta, blir alle overrasket!

Da de jobbet på et hus i San Francisco, gjorde håndverkerne en grusom oppdagelse: I kjelleren fant de en liten, hermetisk forseglet kiste, med et lite vindu på. Gjennom vinduet kunne de se ansiktet til en liten jente.

Kroppen til den lille jenta var perfekt bevart. Men årsaken til det er bare ett av mysteriene – fordi ingen visste hvem jenta var.

Kista ble overlevert til organisasjonen «Garden of Innocence», som blant annet jobber med å gi en verdig begravelse til ukjente barn. De ansatte begynte umiddelbart å undersøke, for å finne ut hvem den ukjente jenta var. De fant da ut at det hadde vært en gravplass på eiendommen der hun ble funnet, men at den hadde blitt flyttet. Jenta må ha blitt glemt eller etterlatt.

Grundig etterforskning avslørte at jenta mest sannsynlig ble gravlagt i 1876. Ved hjelp av arkivene til kirkegården som var der tidligere, ble hun identifisert som Edith Howard Cook – men det var ikke alt de fant: De fant også 82 år gamle Peter Cook, en slektning av jenta.

Peter synes naturligvis det var trist, men han var veldig fascinert over å se Edith. På gravplass ble han veldig rørt over hvor mye arbeid organisasjonen hadde lagt ned for å gi henne en skikkelig begravelse.

Omsider kan Edith hvile i fred, etter 140 år i en kjeller under et hus.

Edith fikk en ny kiste og en ordentlig grav. Og Peter får et sted han han besøke sin døde slektning på.

I videoen nedenfor kan du få med deg hele den utrolige historien.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!