Tenåringen viser seg frem i ballkjolen sin. Da bryter bestemoren sammen i tårer!

4127

Vi har alle noen øyeblikk som vi aldri kommer til å glemme, uansett hvor lenge det er siden. Skoleballet for eksempel, er en begivenhet de fleste kommer til å huske resten av livet.

For Cassie skulle skoleballet være en spesiell anledning, men det skulle vise seg å bli enda mer spesielt for bestemoren Dottie.

Cassies kjole var ikke bare vakker – den var i en stil som var inspirert av bestemoren.

Cassie skulle ta eksamen like etter ballet. Derfor var hele familien, inkludert bestemoren, til stede da hun skulle dra hjemmefra før ballet. Dottie holdt på å sprenges av nysgjerrighet, fordi hun gledet seg sånn til å se barnebarnet pyntet og klar til ball.

Og plutselig kom Cassie ut av huset, med kjolen på seg. Og Dottie visste ikke hva hun skulle si. Hun kjente igjen kjolen – også begynte tårene å renne nedover kinnene hennes…

Kjolen Cassie hadde på seg var den samme kjolen som bestemoren hadde brukt på sitt skoleball – på 1950-tallet!

Hun hadde gitt kjolen til Cassie da hun var liten, men Dottie antok at Cassie bare brukte den som en slags leke, og kledde seg ut i den for moro. Men så feil kunne hun ta!

Cassie hadde bevart hemmeligheten godt, og det var bare bestemoren som ikke visste om overraskelsen.

Bestemorens reaksjon ble heldigvis fanget på film, slik at vi kan gjenoppleve det rørende øyeblikket. Tenkt deg at en liten gave kan gi så mye glede 10-15 år senere.

Del gjerne artikkelen med dine venner på Facebook!