Mammaen publiserte et bilde med ektemannen på stranden. Men 1 detalj fikk bildet til å gå verden rundt!

155513

Tobarnsmoren Jasmine Owens har alltid slitt med sin egen kropp. Amerikaneren har allerede prøvd så og si hver diett som finnes, og har til og med vurdert operasjon for å bli slankere.

Helt til hun ble lei: «Gjennom årene har det negative selvbildet mitt hindret meg i å nyte livet sammen med ektemannen og barna min, og jeg var lei av å gjemme meg fra verden.» forteller den unge kvinnen.

«En dag sto jeg foran speilet og så på meg selv med åpenhet og ærlighet, noe som var et stort skritt for meg. Før taklet jeg ikke synet av min nakne kropp. Siden har jeg gjort stor fremgang, kjøpt min første badedrakt, vært i bassenget og på stranden, og lært meg å ikke fordømme meg selv.»

Og for å feire denne fremgangen, bestemte Jasmine seg for å publisere et bildet på Instagram – av seg selv på stranden, med ektemannen Keenan.

«Gjennom årene har denne mannen elsket hver eneste kurve, valk, og hvert eneste strekkmerke på kroppen min, og jeg har aldri forstått hvorfor.» skrev hun på Instagram.

«Hvordan kan han elske noen som ikke er «perfekt»? Hvordan kan en mann som ble født slank, elske noen som meg. Jeg har ingen flat mage, jeg vagler når jeg går og går opp trapper for fort.»

«Men nå ser jeg at hver eneste kurve, valk og strekkmerke er plassert perfekt på kroppen min, for å gjøre oss begge lykkelige. Jeg elsker kroppen min, og jeg skjønner endelig hvorfor mannen min gjør det også!»

«Hvis ikke mannen min hadde vært min største støttespiller og oppfordret meg til å gå ut og vise verden hvem jeg er, hadde jeg fortsatt gjemt meg i det lille torturkammeret jeg kaller min ‘komfort-sone’.» sier Jasmine om Keenan, som hun har vært gift med i 6 år.

Og etter at Jasmine publiserte disse bildene på Instagram, har hun fått enormt positiv respons fra mennesker verden rundt. Livet er for kort til å gjemme seg for alltid, ta det fra Jasmine.

Del gjerne denne artikkelen med vennene dine på Facebook!