13. juli 2024

Babyen nekter å slippe mammaen etter fødselen. Se videoklippet som rører hele verden!

Å få se sin nyfødte baby for første gang må være et av de kraftigste øyeblikkene en person kan oppleve. Å endelig holde den dyrebare skatten sin i armene etter ni lange måneder er noe som ikke kan sammenlignes med noe annet.

Den nybakte mammaen Brenda Coelho bestemte seg for å dele dette fantastiske øyeblikket med vennene sine, så hun publiserte en video av seg selv og babyen sin på Facebook – og videoen er utrolig rørende!

Den søte lille babyen ligger og koser med mammaen sin, men når sykepleierne skal løfte henne bort, er det tydelig at hun absolutt ikke vil – hun vil så gjerne kose mer med mamma!

Se det fantastiske videoklippet nedenfor.

Del gjerne videoen med vennene dine på Facebook!