Ingen trodde den lille gutten skulle overleve. Men denne kvinnen mistet aldri håpet!

1003

Da Priscilla Morse fra den amerikanske delstaten Tennessee kikket gjennom Facebook en dag, kom hun over et bilde som knuste hjertet hennes.

Bildet som vistes på skjermen var av en liten gutt på et bulgarsk barnehjem, som var ekstremt underernært. I det øyeblikket skjønte den amerikanske kvinnen at hun måtte hjelpe.

Priscilla satte alle hjulene i gang, og besøkte gutten i juni 2015. Der fikk hun lære litt om guttens historie. Priscilla trodde det var en baby, men det viste seg at gutten var 7 år gammel. Det første som sjokkerte henne var guttens vekt – han veide under 5 kilo, og kroppen hans var dekket av hår som følge av mangelen på næring.

«Det var fryktelig. Bilder beskriver ikke det halve engang. Han så mye mindre, sykere og mer skjør ut. Pekefingeren hans var like tykk som låret.» sier hun.

Men før hun offisielt kunne adoptere gutten, skulle det gå 4 lange måneder. Så reiste hun tilbake til Bulgaria, for å hente gutten hun nå kunne kalle sin. Da de kom til USA, var første stopp det nærmeste barnesykehuset. Der ble dette bildet tatt:

«Han var i kritisk tilstand.» forteller Priscilla. «Legene spurte om hvor gammel han var, så på journalen hans, og det flokket ansatte fra alle kanter av sykehuset for å se den lille 7-åringen. Ingen hadde sett noe lignende.»

«Voksne menn, leger som antageligvis har sett forferdelige ting i løpet av karrierene sine, holdt lille Ryan i armene og gråt.» skrev moren på Facebook senere.

«Alle ba meg om å forberede meg på at han kunne dø. At han var så svak og skjør at hva som helst kunne ta livet av ham.»

Men gutten hadde hellet på sin side. Han begynte å legge på seg, og ble sterkere og sterkere.

Siden han forlot barnehjemmet i Bulgaria for 2 år siden, har Ryan blomstret.

Han kan ikke snakke og trenger mye hjelp som følge av den forferdelige tilstanden han var i, men den nye familien hans er full av håp og vil gi han alt han trenger.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!