Claus tok med IKEA-krakken inn i dusjen. Nå ler TUSENVIS av den pinlige hendelsen!

61777

Noen ganger går ting virkelig ikke som man hadde planlagt, og man driter seg skikkelig ut. Da har man bare to alternativer: Enten så kan man bli flau, eller så kan man le av seg selv – og gi andre en god latter i samme slengen!

Da norske Claus Jørstad endte opp i en pinlig situasjon i dusjen med sin nye IKEA-krakk, bestemte han seg like gjerne for å gjøre det siste. Han la ut historien i et Facebook-innlegg, og har nå blitt en Internett-suksess!

Nordmannen hadde et vondt kne, så han dro til IKEA for å kjøpe en krakk han kunne ha i dusjen. Og snart fant han en: Krakken «Marius», virket perfekt siden den var laget av stål og plast, og var behagelig å sitte på.

Men han overså én viktig detalj… Krakken hadde noen små hull som skulle vise seg å by på problemer for mannen. Selv skriver han:

«Heisann!
Kjerringa dro mæ på ræk i hele søkksvære butikken dokkers, som va omtrent like stor som kjæften til naboen da han stod å kjæfta på kjerringa i stormen.
Nåvæl, etter å ha traska på meg liktorn og slitt ut ullsokkan, så endte æ opp med å anskaffe mæ den hær lækkerbissken så æ kunne kvile ræva mens æ dusje. Æ testa den først i butikken, med klær på. Kjærringa mente æ måtte det skjønne dokker.
Ho trudde forøvrigen at eskaperiet va en sånn sak å sette blomsterpåtta på, den tøvsjura, men æ pekte nu på etikkætten som sa «krakk». Så da vant æ den krangeln, for en gangs skyld.
Væl jæmme plasserte æ møbelemanget i dusjen, og skritta inn. Uten klær den hær gangen.
Æ plasserte ræva rolig ned på stolen, og satt dær mens æ såpa inn mitt legeme. Inkludert skippern og hans to båtsmenn. Som dokker skjønne e skippern kaptein dær nede, og båtsmenn betyr de to nøttern som dingle, men siden dokker e svænsk, og æ vet dokker i sverige ikke e så steike glad i direkte beskrivelsa av kroppens forfruktningsapparat, så kalle æ dæm for skipper og båtsmenn.
Så, når det blir såpa på dekk, og kaptein med mannskap e like fortumla av skumføyken, ja da begynne dæm å skli som fulle sjøfolk! (haha, så dokker ka æ gjor nu, hæ? Haha, æ brukte en beskrivelse av sjøfolk på sjøfolk!)
Uansett, som sagt va det like glatt på dækk som hårsleiken til naboen da han lekte seg med å trøkke brylkrem i håret i sin ungdoms glanstid. Ja, sælfølgeli va det glanstid, for brylkræmen hadde mye glans.
Da skjedde det nokka. Ene båtsmann sklei ubemærka avgåre, og så sitt snitt til å skli ned i ene hollet på krakken (se bildet). Det hær mærka æ ikke først, å såm man vet bruke ting å utvide sæ i varmen. Og når en båtsmann blir kokvarm, ja da blir han åsså å utvide seg æsktra mye.
Det hær mærka æ ikke før æ skulle reise mæ opp, og mærka at krakken hang fast i ræva og dingla dær, og æ kjente at en salig smærte slo som lyn ned i mæ. Den helsikes kommelpongen av en båtsmann satt fast i hollet!
Ikke klarte æ røre mæ, og ikke rakk æ mobilteflon som lå på vasken. Og ikke kunne æ rope på kjærringa, for ho hadde vel pinadø trudd at æ hadde amorøse tanka hvis æ ropte på ho fra dusjen.
Så dær satt æ. Og satt. Og spikkulerte og tænkte og fundamenterte. Ikke klarte æ å dytte båtsmann opp, og ikke farsken om æ klarte å trække han løs. Så æ satt der og spikkulerte litt til.
Etter å ha spikkulert en stund, slo det meg at æ ikke klarte å finne på nån goe idea. Og ikke ville æ ødelegge krakken heller, for da hadde bare kjærringa vunnet diskusjon allikavæl og sagt at den skulle vært blomsterpåtteholder.
Æ satt dær så lenge at varmvannet til slutt tok slutt, og som man vet, vet man at når varmvannet tar slutt, blir det kaldt. Fryktelig kaldt. Det ble kaldere enn smilet til svigermor da æ gifta mæ med dattera hennes.
Siden æ bynte å fryse, så tænkte æ iallefall at æ iallefall skulle forsøke å holde varmen mens æ spikkulerte og tenkte, så æ forsøkte forsiiiiiiktig å strække meg etter hårfønern… Og du vannvittige søkksvarte, gjett ka! Kulda hadde jo faktisk fått den dærre oppblåste båtsmann til å krømpe igjen, så med et plopp så va æ fri mann igjen! (iallefall fri fra stolen, om enn ikke fra kjærring og svigermor).
Så, nu har æ et spørsmål til dokker:
Finnes den hærran krakken i gul farge?»

Det morsomme innlegget har blitt likt av over 32 000 mennesker, og delt over 13 000 ganger på Facebook.

Snart svarer også IKEA:

«Hei, Claus. Det va leit å hør at mainnskapet har vært ute førr fubaillføre og at det næsten blei en jobb førr redningsskøyta. Vi anbefal at du riv krakken ut av dusjkabinettet og bruka den tel å sett en fin blomst på, eller at du sett på den riktig uniformert og i riktig miljø. Skulle du vælg å behold den i dusjen må du pass på å vær godt kledd for neste sjøutfart. Her kain vi anbefal blant annet sydvest. Så tel ditt spørsmål så finnes MARIUS krakk kun i rød, svart eller hvit. Ønska dæ en fin dag videre. Med vænnlig hilsen, Lisa-Mari.»

Dette er virkelig et perfekt eksempel på en mann som kan le av seg selv, og ikke tar seg selv så høytidelig! Nå har han gjort dagen litt morsommere for resten av oss også!

DEL gjerne denne morsomme historien med vennene dine på Facebook!