13. juli 2024

«Farvel, min elskling». Den hjerteknuste pappaen gir datteren sin et siste kyss!

Det blir mer og mer vanlig at mennesker som er gift eller som bor sammen, går hver sin veg. Selv i en perfekt verden er det bedre å avslutte, enn å leve i et destruktivt forhold eller at du, partneren din eller barna ikke er lykkelige.

Sanda Alibabic og Senad Kardasevic fra Slovenia hadde en datter sammen, men etter at Sanda møtte en annen mann, separerte de seg. De bytter nå på å ta vare på datteren, Arina, som er to år gammel.

Sanda flyttet rett inn til den nye kjæresten sin, Jakupi. Det tok ikke lang tid før Senad la merke til at Arina ofte hadde blåmerker da han hentet henne hos moren.

At barn stadig vekk får blåmerker her og der er ikke noe uvanlig, men Senad følte likevel at det var noe som var galt. Til slutt varslet han sosialtjenesten og fortalte om sine mistanker – men ingenting skjedde.

De fant ikke noe som indikerte at jenta ble mishandlet.

Men dessverre ble det bare verre.

En dag da Senad var på vei for å hente datteren, fikk han en forferdelig telefon. Sanda hevdet at Arina hadde løpt inn i noe og skadet seg hardt. Hun hadde ringt ambulansen og Arina ble innlagt på intensivavdelingen.

Til tross for morens forklaring, snakket jentas skader for seg selv. Hun hadde både blåmerker og knekte ben, som tydelig indikerte at dette ikke var noen ulykke.

Mens legene gjorde alt de kunne for å redde jenta, kom politiet og hentet Sanda og Jakupi.

Dessverre klarte ikke legene å holde Arina i livet. Hun døde 2 dager senere.

Senad var ved datterens side hele tiden, og hele verden kollapset for ham da jenta sluttet å puste.

Nå vender Senad seg mot myndighetene, for å få de til å ta mistanker og barnemishandling mer alvorlig. Ingen barn skal dø på denne måten, spesielt ikke når noen allerede har varslet om sine mistanker. Hvis du mistenker at et barn blir mishandlet, ta kontakt med myndighetene umiddelbart!

Del gjerne historien slik at flere får opp øynene for de forferdelige konsekvensene barnemishandling medfører!