18-åringen fant en lommebok med 15.000 kroner. Men det han gjorde da, sjokkerer!

3637

Nå om dagen er det mange som klager på «dagens ungdom» og den dårlige oppdragelsen og oppførselen deres. Men på denne 18-åringens oppdragelse er det ingenting å utsette.

18 år gamle Tyler Opdyke jobber med å distribuere reklame i hjembyen Sacramento i California. En dag på jobb gjorde han en uvanlig oppdagelse…

Utenfor et av husene han skulle levere reklame til fant han nemlig en lommebok, med 1500 amerikanske dollar i – tilsvarende nesten 15.000 kroner.

Men istedet for å gi seg selv en saftig bonus, bestemte Tyler seg for å gjøre det eneste riktige. Han banket på døren for å levere lommeboken tilbake, men ingen åpnet døren. Men Tyler ga seg ikke.

Da han fikk øye på et overvåkingskamera utenfor huset, viste han klart og tydelig frem lommeboken med alle pengene, og la den fra seg rett utenfor døren.

Huseieren, Melinda Vang, var inne i huset, men våget ikke å åpne døren ettersom det var en fremmed person som banket på.

Tyler vendte tilbake til huset senere samme dag, og da åpnet Melinda døren. Hun hadde sett bildene fra overvåkingskameraet, og takket tenåringen for å ha levert tilbake ektemannens velfylte lommebok.

Han fikk seg også en aldri så liten finnerlønn.

Se videoreportasjen om hendelsen nedenfor.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!