13. juni 2024

En uke etter at barnebarnet hans døde, ser han noe som tar pusten fra han. Det han gjør er så rørende!

Alyssa Hecker fra Oklahoma i USA var på en handlet tur med sønnen Owen. I butikken møtte hun en eldre herremann – så skjedde det noe som rørte henne til tårer.

«Jeg begynte å gråte midt i butikken. Vi hadde akkurat funnet noen plysj dinosaurer, og Owen tok tak i alle tre. Mens vi prøvde å velge ut en av de, hørte jeg plutselig Owen si ‘Hei!’ til en eldre mann som passerte oss. Han snudde seg og sa: ‘Hei, søte gutt!’, og lekte litt med dinosaurene sammen med Owen. Men på grunn av den gale verdenen vi lever i, var jeg litt skeptisk til at han var så nære Owen.

Men da tok den gamle mannen fram lommeboken sin, og la 20 dollar i skjortelomma til Owen. Så sa han: ‘Jeg mistet mitt 2-årige barnebarn forrige uke. Ta pengene og kjøp alle tre dinosaurene’. Han strøk Owen på ryggen, tørket tårene sine, og gikk sin vei. Owen snudde seg etter ham og ropte: ‘TAKK!’

Det finnes fortsatt godhet i verden!»

Søte lille Owen minnet nok den gamle mannen om sitt eget barnebarn, som han mistet altfor tidlig. Utrolig trist, men for en rørende handling av mannen.

Del gjerne historien med vennene dine på Facebook!