Mammaen døde og etterlatte seg 7 barn. Under begravelsen skjer det noe som er hjertevarmende!

4416

22 år gamle Emilie Larter fra England opplevde noe i Afrika som forandret hele fremtiden hennes. Hun var nettopp ferdig utdannet, og ønsket å se verden. Hun dro derfor til Uganda for å jobbe som frivillig på et barnehjem.

Men på slutten av det to måneder lange oppholdet, ble livet hennes snudd på hodet.

En nyfødt baby var i store problemer – moren hadde dødd nylig. Emilie og kollegene kjørte derfor til den avsidesliggende landsbyen Butagaya, ca. en time unna. Da de kom, var mammaens begravelse i gang.

Siden den nyfødte babyen ikke hadde noen til å ta vare på seg, ble han levert til barnehjemmet. Emilie fikk den lille babyen i armene, innpakket i et teppe og med et fornøyd smil om munnen – hun ble forelsket i den lille gutten umiddelbart. De ga ham navnet Adam, og tok ham med til barnehjemmet.

Der ble 22-åringen Adams omsorgsperson. 24 timer i døgnet, syv dager i uken matet hun ham, skiftet bleier og sto opp til på natten for å roe ham ned.

Emilie var nyutdannet førskolelærer, men hadde ingen erfaringer med nyfødte babyer. Derfor måtte hun stadig vekk ringe hjem til moren sin for å be om råd. Men til tross for den tunge oppgaven, angrer hun ikke på et eneste minutt hun har tilbrakt med Adam.

Den kommende perioden var tøff for Emilie. Hun utvidet oppholdet sitt i Uganda til to måneder, men måtte til slutt reise hjem for å delta på avslutningsseremonien på skolen. Men det tok ikke mer enn noen uker før hun returnerte.

På grunn av mangel penger, måtte hun nok en gang reise hjem etter fem måneder. Hun jobbet hardt det kommende året for å få råd til å reise tilbake.

Når hun hadde spart opp nok, tok hun beslutningen: Hun flyttet til Uganda. Hun fant seg jobb som lærer ved en internasjonal skole, og endte forholdet med kjæresten hjemme. Hun kunne ikke forestille seg et liv uten Adam.

Selv om hun mistet jobben etter kort tid på grunn av kutt i budsjettet, har hun fått mye støtte siden historien om Adam ble kjent.

Så langt har mer enn 250.000 kroner blitt donert, slik at hun kan adoptere gutten offisielt.

Adam er virkelig heldig som havnet i armene til en så fantastisk person. De to vil helt sikkert få det bra sammen, og de har allerede knyttet sterke bånd til hverandre.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!