Mannen får en god idé. Så tar han det gamle, slitte møbelet og gjør det om til noe HELT utrolig!

273

På grunn av et stadig voksende fokus på miljøet, har det den siste tiden blitt svært trendy å gjenbruke gamle ting. Gjenstander som ikke lenger har noen funksjon kan bli omskapt og få et nytt liv. I denne artikkelen gir vi deg 5 tips til hva du kan gjøre med gamle møbler du ikke lenger bruker.

1. Fra gammel TV til nytt skap
Denne gamle TV-en har ikke fungert på mange tiår, men den er likevel et flott møbel. Med dette trikset beholder du det gamle, samtidig som du får et nytt og funksjonelt møbel.

2. Lekker utendørsbar
Wow! Denne utendørsbaren er kjempelekker og faktisk også veldig lett å lage. Denne består av en hagearbeidsbenk, men du kan godt bruke et annet tilsvarende møbel. Alt du egentlig trenger å gjøre er å fylle den med din favoritt drikke, og så er det bare å invitere vennene dine på en forfriskende drink i sommersolen!

3. Bilderamme av skapdører
Om du har noen gamle skapdører liggende, hvorfor ikke bruke dem til å lage noen nye, flotte bilderammer? Alt du behøver er litt maling og noen bildeoppheng.

4. Kommodeskuffe-hylle
En gammel, ubrukt kommode kan få nytt liv som funksjonelle hyller. Ta ut skuffene og heng dem på veggen – ganske lurt og veldig stilig!

5. Sengegavl
Her har noen brukt en gammel dør til å lage en ny sengegavl. Vi synes resultatet ble ganske fint. Hva synes du?

Var ikke dette lurt? Del gjerne tipsene med vennene dine på Facebook!