Kvinnen kjøper en pakke med q-tips på tilbud. Når hun kommer hjem og åpner esken får hun SJOKK!

519

Mange liker å handle på loppemarked eller bruktbutikker. Alle drømmer om å gjøre det store kuppet – å finne noe verdifult til en billig penge, en uventet skatt, slik den kanadiske kvinnen i denne historien gjorde.

Loretta Simms var ute og handlet da hun oppdaget en pakke q-tips til bare 50 cent (ca. 5 kroner). Q-tips er jo noe man trenger, og da prisen var som den var, så ikke Loretta noen grunn til ikke å kjøpe den.

Det var først senere, etter at hun hadde kommet hjem og åpnet esken, at hun oppdaget hva det var hun egentlig hadde kjøpt.

I esken lå det nemlig ikke bare q-tips, men også flere smykker – i alt åtte ringer og et perlekjede.

«Jeg kunne nesten ikke tro det,» fortalte hun til CHEK news.

Hun kunne selvfølgelig ha beholdt skatten selv (smykkende var verdt over 1800 dollar). Men Loretta er en ærlig person, så hun dro tilbake til butikken og fortalte de ansatte hva hun hadde funnet. De var like overrasket som henne.

Det ble senere klart at smykkene hadde blitt lagt der av en mann som hadde funnet dem blant eiendelene til sin avdøde søster. Loretta var klar på at smykkene måtte gå til butikken, da den var drevet av frivillige og hvor overskuddet gikk til driften av det lokale sykehuset.

For en ærlig dame! Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!